Simpele Stappen naar Succes

Coaching

Wij gaan samen aan de slag.

Zelf Ontwikkeling

Ben je klaar erover om te leren.

Cursus

Begin bij tijd te nemen.

Ik kan je helpen met

1:1 Coaching

Cursussen

Zelf Ontwikkelingen

Support

Onze Diensten

Bij Poulo Connect geloven we sterk in de kracht van samenwerken om tot duurzame oplossingen te komen voor onze klanten. Hierdoor helpen we hen te groeien en hun doelen te realiseren. Bij ons bent u gegarandeerd van heldere afspraken, kwaliteit en eerlijke prijzen. Dat is waar we voor staan. U kunt Poulo Connect inschakelen voor de volgende diensten:

Financiële zaken zullen altijd een rol spelen bij ondernemerschap. Dit kunt u het beste vanaf het begin goed regelen. Poulo Connect is er om u te ontzorgen, waardoor u zich kunt richten op uw talent als ondernemer. We zorgen ervoor dat uw financiële administratie op orde is en dat uw aangiftes op tijd en correct worden ingediend. Daarnaast denken we ook graag met u mee m.b.t. het managen van uw budget en het besparen op uw kosten.

Ons coaching programma is erop gericht u te helpen bij uw vraagstukken rondom ondernemerschap. Dit kan zakelijk van aard zijn, maar het kan ook gaan om persoonlijke kwesties die horen bij het runnen van een eigen bedrijf. Ondernemerschap vereist ten slotte een bepaalde mindset, die gevoed wordt door intrinsieke motivatie en zelfvertrouwen. Hier helpt Sherry-Ann u graag mee. Profiteer van haar jaren ervaring in de commerciële wereld en wordt de ondernemer die u altijd hebt willen zijn.

Binnen online marketing ligt de conversie van video vele malen hoger dan het gebruik van afbeelding of slechts tekst. Poulo Connect helpt u hiervan te profiteren, door uw boodschap te visualiseren en dit om te zetten naar een heldere video animatie, geheel in lijn met uw merkidentiteit en gericht op uw doelgroep. Zo wordt uw value proposition op een interessante manier weergegeven en sneller begrepen.

Met betrekking tot webdesign bieden we enkel maatwerk, omdat elke ondernemer uniek is. We zijn van mening dat uw website, webshop of applicatie een verlenging moet zijn van uw gekozen strategie, waardoor het ontwerpen van maatwerk noodzakelijk is. We kijken hierbij naar alle zaken die bij kunnen dragen aan uw conversie, zoals zoekmachine optimalisatie, een fotogalerij, Google Maps integratie, Social Media integratie en online contactformulieren. Mocht u ook nog niet beschikken over een domeinnaam of host, dan kunnen we dit ook voor u regelen.

Als ondernemer kan social media u veel tijd kosten. Daarom kunt u dit uitbesteden aan Poulo Connect. We bieden social media marketing via Instagram en Facebook en helpen uw d.m.v. content creatie, strategieontwikkeling, het in kaart brengen van uw doelgroep en het opzetten van advertentie campagnes.

Op zoek naar manieren om jouw producten en diensten te personaliseren? Maak dan gebruik van onze branding service. We bedrukken alles van T-shirts en petten tot autostickers en relatiegeschenken. Alles om jouw bedrijf beter zichtbaarheid te maken en je klanten aan jouw merk te herinneren. Bij de Poulo Connect Branding Service wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je de beste kwaliteit krijgt. Daarnaast adviseren we je graag over verdere mogelijkheden om je merkbekendheid te vergroten.

Met een virtual assistant van Poulo Connect krijg je, op afstand, alle zakelijke ondersteuning die je nodig hebt, zonder hiervoor een heel team aan te nemen. Onze virtual assistants nemen je verschillende soorten werk uit handen zoals agenda-, social media- of communicatiebeheer. Maar ze kunnen ook je partner zijn in een sparringsessie of bij projectmanagement. Afhankelijk van wat je nodig hebt, wordt er een virtual assistant aan je gekoppeld, zodat je je kunt richten op jouw core business. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw behoeften te bespreken en we zorgen voor een virtual assistant die hier naadloos op aansluit

Over Poulo Connect

Ik ben Poulo Connect begonnen met twee doelen: Ik wilde mijn klanten zo breed mogelijk te kunnen helpen op gebied van hun ondernemersvragen en ik wilde een samenwerkingsverband creëren van verschillende professionals met wie ik kon samenwerken. Ik ben in mijn loopbaan veel getalenteerde mensen tegengekomen en ben ervan overtuigd dat je het verste komt door samen te werken. Door deze gedachtegang heb ik, in samenwerking met anderen, hele mooie projecten kunnen neerzetten, waarin de klant constant een duidelijk aanspreekpunt had. De experts waar ik mee werk zijn ieder expert in hun vakgebied en delen dezelfde ambitieuze drive die ik ook heb. Ik vind het belangrijk dat alle betrokken partijen enthousiast en intensief meedenken met de klant, zodat die de bedrijfsdoelen kan realiseren. Onze diensten variëren van websitedesign, social media beheer, boekhouding en business coaching en zijn allemaal gemaakt om de klant werk uit handen te nemen, zodat ze zich kunnen focussen op hun corebusiness, zonder kansen onbenut te laten.

Onze klantenkring bestaat uit startende en bestaande organisaties. De producten en diensten die ze verkopen lopen erg uiteen, maar wat ze voor mij allemaal gemeen hebben, is dat ze willen werken met een professionele, kwalitatieve partij die hun snel kan helpen bij het oplossen van hun vraagstuk. Vaak hebben ze zich ingelezen over het onderwerp waar ze tegenaan lopen, maar komen ze er niet uit. Ondanks de overvloed aan informatie tegenwoordig, is het voor velen vaak juist moeilijk te navigeren en de gevonden informatie toe te passen op de eigen situatie. Daarom zorg ik voor een duidelijk plan van aanpak en de juiste samenwerkingen. Iedere situatie is anders, dus het bieden van standaardoplossingen is geen optie. Service op maat is een must, omdat we onze klanten juist willen helpen zich te onderscheiden van hun concurrenten. En dit gaat ons goed af, want na een samenwerking met Poulo Connect zijn klanten opgelucht en kunnen ze zorgeloos verder met hun plannen.

 

Wat Poulo Connect anders maakt dan anderen, is de betrokkenheid. Ongeacht de opdracht, ik wil altijd een compleet beeld hebben van de situatie van een organisatie waarmee ik aan de slag ga. Zo weet ik wat de knelpunten zijn en waar mijn team en ik voor de klant het verschil kunnen maken. Ook vind ik het belangrijk om duidelijk te zijn. Klanten hebben vaak wel een idee van wat ze als resultaat willen zien, maar ze hebben niet altijd in beeld welke workflow dat met zich meebrengt. Door duidelijkheid te creëren in de verwachtingen en de mogelijkheden, maken we concrete afspraken, van duidelijke deadlines tot vaste prijzen. Zo weet iedereen altijd waar ze aan toe zijn en wat er verwacht wordt. Betrokkenheid is voor ons van belang, omdat we graag lange termijn relaties aangaan met onze klanten. Ondernemerschap is een aaneensluiting van verschillende activiteiten, die samen zorgen voor een gewenst effect. Om dit effect te helpen realiseren, ondersteunen we de klant graag zo compleet mogelijk, zodat ze het rendement van hun investering zo snel mogelijk terugzien.

 

Poulo Connect hecht waarde aan partnership, open communicatie en professionaliteit. We werken dagelijks enthousiast aan het succes van onze klanten. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een gloednieuwe app, een marketing jaarplanning of een financiële planning voor en gloednieuwe startup. Wat onze klanten ook nodig hebben, ik stel het juiste team voor ze samen, zodat we samen hun visie kunnen realiseren. We streven ernaar de communicatielijnen kort te houden, waardoor we voor veel klanten ook een vraagbaak zijn. Wat ik ook ontzettend aanmoedig, want door de betrokkenheid vanuit zowel de klant, als Poulo Connect, kan een project tot een succes worden gemaakt. Met het oog op kwaliteit wil ik mijn klanten altijd in hun verwachting overtreffen, zodat onze geleverde diensten hen enthousiast maken voor de toekomst van hun organisatie.

Dus ben je een ondernemer of een professional met vragen over marketing, finance of behoefte aan business coaching? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.